Naar startpagina

Trapmakerij Luc Laenen BVBA

Groenlaan 19          2980 (Sint-Antonius) Zoersel        België            Tel:  03/383-58-83

Komende van Sint Job :
Men neemt in Sint -Job de Bethaniënlei, richting Sint-Antonius-Zoersel, dwarst de Waterstraat (verkeerslichten) en rijdt verder tot aan de N12/Handelsei. Linksaf, richting Turnhout, en men neemt de 2de straat rechts (aan Ford garage). In deze straat is de Groenlaan de 2de zijstraat links. Men volgt de bocht, nr. 19 bevindt zich links aan de volgende draai.

Komende van Malle :
Men volgt de N12, richting Antwerpen. Voorbij de verkeerslichten van AZ Sint Jozef, de 1ste straat links (aan Ford garage) De Groenlaan  is de 2de zijstraat links.

Komende van Schilde :
Men volgt de N12, richting Turnhout, en rijdt door het centrum van Sint-Antonius. Aan de 2de verkeerslichten voorbij de kerk gaat men rechtsaf, richting Zoersel. Hierna neemt men de 2de straat links (aan kindercrèche Den Toeter) en onmiddellijk de 1ste rechts is de Groenlaan.

Komende van Zoersel :
Aan de kerk van Zoersel rijdt men richting Sint-Antonius. Men volgt deze weg tot men rechts een tankstation passeert. Hierna neemt men de 1ste straat rechts (aan kindercrèche Den Toeter) en onmiddellijk de 1ste zijstraat rechts is de Groenlaan.

Steeds welkom na afspraak !   

Naar startpagina